El proper 12 de març, farem un passeig per la cuina de l’oli i el vinagre de disseny de mà de’n Martí dOleum Flumen i aprendrem a cuinar una selecció de plats delicadament escollits per un àpat de sensacions a les quals estem ja acostumats al QuintaForca.

Tota aquesta festa, la maridarem amb les explicacions i el tast dels vins de’n Carles de la bodega Clot De Les Soleres.

Preu del curs 35€ (places limitades).

El curs/sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre. Dues hores de cuina intensa i molt més.

Per reserves truca’ns al 676 939 859 o bé al 629 959 508.

curs-olis-vinagres

Aquest febrer i març us hem preparat les I Jornades de la tòfona, la carxofa i el calçot. Podreu gaudir d’aquestes tres temptacions de la natura que es troben durant aquests mesos i descobrir com combinen en un tast degustació frenètic de sensacions organolèptiques, maridat amb vins de les nostres terres del Camp de Tarragona.

Cartell Ijornadestofonacarxofacalçot

El proper 10 de febrer, degustarem i aprendrem a cuinar Tòfona negra de Prades (tuber melanosporum). El producte, a càrrec de Tòfona de la Conca, tòfones de primera qualitat i de la vora de casa. A més, ens brindaran la oportunitat de poder comprar-n’he per a endur-les cap a casa.

Tota aquesta festa, la maridarem amb les explicacions i el tast dels vins del Trio Là là là amb Lo Mur, Joan Pujades Sola Classic

Preu del curs 38€ (places limitades a 20 persones).

El curs/sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre. Dues hores de cuina intensa i de sensacions.

Per reserves truca’ns al 676 939 859 o bé al 629 959 508.

curs-tofona

CASAFORT – 43887 NULLES – (Tarragona) – Tel. 676 93 98 59

slow-food-logo

Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3