El proper 10 de febrer, degustarem i aprendrem a cuinar Tòfona negra de Prades (tuber melanosporum). El producte, a càrrec de Tòfona de la Conca, tòfones de primera qualitat i de la vora de casa. A més, ens brindaran la oportunitat de poder comprar-n’he per a endur-les cap a casa.

Tota aquesta festa, la maridarem amb les explicacions i el tast dels vins del Trio Là là là amb Lo Mur, Joan Pujades Sola Classic

Preu del curs 38€ (places limitades a 20 persones).

El curs/sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre. Dues hores de cuina intensa i de sensacions.

Per reserves truca’ns al 676 939 859 o bé al 629 959 508.

curs-tofona

El proper dissabte dia 24 de gener, gaudirem de la representació del monòleg “Terra” escrit per Miquel Vilanova i interpretat per Mònica Bartolí. A més, vestirem aquesta presentació amb una proposta gastronòmica que donarà forma a un sopar de sensacions extretes del què ens haurà transmès el monòleg del personatge Marcel·la.

sopar-sensacions-terra

El cost del Monòleg Terra + Sopar és de 38€, amb vins inclosos. Ho vestirem de tofones, carxofes, formatges…. Cal reserva prèvia al 676 93 98 59 o escriure a quintaforca@gmail.com

El proper 13 de gener, degustarem una primera tria de formatges de pastor extrems de Catalunya i tan cuinarem com soparem plats elaborats amb formatges. Tot això maridat amb vins també extrems del Camp de Tarragona.

Places limitades a 20 persones. Preu 35€.

El curs començarà a 2/4 de 9 del vespre. Dues hores de cuina intensa i de sensacions.
Per reserves truca’ns al 676 939 859 o bé al 629 959 508.

qf-formatges-vins

CASAFORT – 43887 NULLES – (Tarragona) – Tel. 676 93 98 59

slow-food-logo

Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3