El proper 19 i 21 de maig, farem un passeig per la cuina asiàtica. En aquesta ocasió el curs el desenvoluparà Sergi Ortiz, cuiner xef del restaurantL’Antic Forn Cervera Restaurant, cuiner amb el qual compartim filosofiaKm0 Slow Food.

Tota aquesta festa, la maridarem amb les explicacions i el tast de caves Alta Alella Privat el dia 19 i caves Mestres el dia 21, els quals ens faran gaudir de la qualitat dels seus caves ecològics.

Preu del curs 40€. (places limitades)

El curs/sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre. Dues hores de cuina intensa i molt més.

Per reserves truca’ns al 676939859 o bé al 629959508.

Cartell19

El proper 12 de març, farem un passeig per la cuina de l’oli i el vinagre de disseny de mà de’n Martí dOleum Flumen i aprendrem a cuinar una selecció de plats delicadament escollits per un àpat de sensacions a les quals estem ja acostumats al QuintaForca.

Tota aquesta festa, la maridarem amb les explicacions i el tast dels vins de’n Carles de la bodega Clot De Les Soleres.

Preu del curs 35€ (places limitades).

El curs/sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre. Dues hores de cuina intensa i molt més.

Per reserves truca’ns al 676 939 859 o bé al 629 959 508.

curs-olis-vinagres

Aquest febrer i març us hem preparat les I Jornades de la tòfona, la carxofa i el calçot. Podreu gaudir d’aquestes tres temptacions de la natura que es troben durant aquests mesos i descobrir com combinen en un tast degustació frenètic de sensacions organolèptiques, maridat amb vins de les nostres terres del Camp de Tarragona.

Cartell Ijornadestofonacarxofacalçot

CASAFORT – 43887 NULLES – (Tarragona) – Tel. 676 93 98 59

slow-food-logo

Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3