El proper 29 de maig, degustarem i aprendrem a cuinar tapes per acompanyar el vermut o la cervesa aquest estiu.

Preu del Curs + Maridatge de vermut artesà i cervesa artesana + Dinar –> 50€ (places limitades)

El curs/dinar començarà a les 13h del migdia. Cuina intensa i de sensacions.

Per reserves truca’ns al 676939859 o bé al 629959508.

Del 18 de març al 17 d’Abril  al QuintaForca, II Jornades de la Cuina del Bacallà! Bacallà Skrei de pesca sostenible certificada. Un clàssic que durant anys ha sigut ingredient bàsic a la nostra cuina mediterrànea, menja que tenim arrelada, la qual sabem apreciar, especialment en aquestes èpoques, quan el bacallà va a desovar i es pesca en el moment que està més gras i fort (a causa dels quilòmetres que ha de nedar) això fa que sigui molt més melós i suau en boca. Us ho perdreu?

forcanit tastforca

CASAFORT – 43887 NULLES – (Tarragona) – Tel. 676 93 98 59
HORARI: Divendres nit, Dissabtes migdia i nit i Diumenges i festius

Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3 Pastorets2013_cartell A3